Storings- en calamiteitenservice

U zoekt een ervaren storingsmonteur. In dat geval kan ik u goed helpen.

Uw machines worden goed onderhouden en eigenlijk zou u dus géén problemen verwachten? Helaas …., soms vindt het onverwachte plaats, een machinestoring en ook nog op een moment dat het u totaal niet uitkomt. Uw machine stopt ermee omdat er bijvoorbeeld mechanisch, elektrisch of besturingstechnisch iets niet meer goed zijn werk doet. Vaak kan een operator of een ondersteunende technische afdeling het probleem weer oplossen. Soms echter hebt u wellicht niet de juiste kennis in huis om de storing op te kunnen lossen. Of de aangewezen personen zitten op een dood spoor, weten het ook even niet meer en zitten dus met de handen in het haar. 

Ik help u graag om ervoor te zorgen dat u in deze situaties weer zo snel mogelijk verder kunt produceren met uw machine. Wellicht eerst middels een tijdelijke oplossing, om daarna weer naar een definitieve oplossing te gaan. Daarbij denk ik vooral ook mee in een oplossing om soortgelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Dit met de gedachte dat hierdoor onverwachte en dus ongewenste stilstand kan worden voorkomen. Dit vertaalt zich uiteindelijk weer in een hogere productiviteit.

In het verlengde hiervan kan ik u ook ondersteunen bij calamiteiten. In het geval dat er zich een grote crash heeft voorgedaan of een groot mechanisch, elektrisch of besturingstechnisch probleem, is de vraag meestal “hoe krijgen we de zaak zo snel mogelijk weer draaiend?”. Met een behoorlijke dosis kennis en ervaring en de nodige inventiviteit, weet ik veelal een oplossing te bedenken waardoor u bij calamiteiten toch weer verder kunt produceren.

foto lassen

Sieger van der Laanstraat 45, 8442 DX Heerenveen
+31 (0)6 2676 7654