BS-Tech = Bas Siepermann

Allround- techneut met meer dan 30 jaar praktijkervaring

  • Gaan voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Eerst denken, dan doen.
  • Gaan voor een optimaal resultaat.
  • Alert blijven en continu verbeteren,
    ook voor u als klant.

Al van jongs af aan ben ik werkzaam in de techniek. Als bijbaan in de boten begonnen, waar ik meehielp met alle voorkomende werkzaamheden. Van takel- tot constructie- en laswerkzaamheden, van motoren inbouwen tot oplossen van storingen in elektrische installaties.

Na het afronden van de opleiding werktuigbouwkunde ben ik gestart in een machinefabriek, waar ik op een breed vlak praktische kennis heb opgedaan in de metaalbewerking en de machinebouw. 

Daarna bijna 9 jaar in de technische dienst van een voedingsmiddelenbedrijf (babyvoeding) gewerkt  als allround storings- en onderhoudsmonteur. Ondertussen de nodige cursussen en werkervaring opgedaan met betrekking tot elektrotechnische installaties, besturingstechniek en meet- en regeltechniek.

Vervolgens enige jaren bij Philips gewerkt in hoog geautomatiseerde productielijnen. Hierbij veel gewerkt met mechanisch hoog nauwkeurige systemen. Deze periode was voor mij ook een leerzame tijd, met name ook hoe zaken organisatorisch in een dergelijke grote omgeving geregeld worden.

Daarna ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest als hoofd technische dienst bij een deurenfabriek. Daar heb ik een cursus Middel Management en diverse vakspecifieke cursussen gevolgd.  In deze tijd heb ik hier projectmatig veel machines in het bedrijf binnengehaald.

Na ruim 15 jaar werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Zijn er technische problemen, dan kan ik samen met u kijken hoe we deze zo goed en zo snel mogelijk kunnen verhelpen.
Verbeteren of vernieuwen van uw machinepark? Ik heb de kennis om u te ondersteunen.

Sieger van der Laanstraat 45, 8442 DX Heerenveen
+31 (0)6 2676 7654